ΑΠΟΕΛ: Μαριάνα, τι έκανες;

Έκανε θαύματα ή όχι; Θα φανεί τις επόμενες μέρες, οπότε και θα προσπαθήσουν να προπονηθούν οι δύο παίκτες, οι οποίοι ακολούθησαν ειδική θεραπεία στη σερβική πρωτεύουσα και επέστρεψαν στην Κύπρο με την ελπίδα να είναι έτοιμοι στο ντέρμπι με την Ανόρθωση που ακολουθεί μετά τη διακοπή.  

Οι “γαλαζοκίτρινοι” αγωνιούν κυρίως για τον Καβεγκόλ, αφού αντίδοτο στην εκτελεστική του δεινότητα εντός της ομάδας δεν υπάρχει. Και τυχόν απουσία του θα είναι τεράστια απώλεια για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του και τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας, τον τιμωρημένο Τόμας Ντε Βινσέντι. Γι’ αυτό και αναμένουν με αγωνία να δουν σε τι κατάσταση θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος έχει αποδειχτεί αστείρευτη μηχανή γκολ στους πρώτους του μήνες στην Κύπρο.  

Αγωνία, ασφαλώς, υπάρχει και για τον Εφραίμ. Ήταν άλλωστε ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΑΠΟΕΛ πριν τραυματιστεί ξανά. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να επανέλθει ο Κύπριος άσος, ο οποίος επέστρεψε στο ντέρμπι με την Ομόνοια, αλλά δεν άντεξε ούτε ημίχρονο πριν ξανατραυματιστεί. Η περίπτωσή του χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω της ευπάθειάς του στους τραυματισμούς και αναμένεται αυτή τη φορά να μην πάρει το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει ο Κετσπάγια αν δεν είναι βέβαιος ότι ο Εφραίμ είναι απόλυτα έτοιμος.  

Πηγή: balla.com.cy