ΑΠΟΕΛ: Τρίποντο με πολλαπλή σημασία!

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα, με την οποία μεγαλούργησε στην Κύπρο , αλλά έχει προετοιμαστεί ψυχολογικά γι’ αυτό το… τετ-α-τετ. Κι ελπίζει να απορροφήσει αυτός όλη την πίεση, ώστε οι παίκτες του απελευθερωμένοι να μπουν στο γήπεδο για το τρίποντο.

Ένα τρίποντο που θα έχει πολλαπλή σημασία, αν επιτευχθεί, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν τόσο σημαντικές απουσίες. Ένα τρίποντο με σημασία και για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ που δεν θέλει ασφαλώς να βγει χαμένος από την πρώτη του μάχη με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ερωτηματικό αποτελεί η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και η προσέλευση λόγω… loyaltycard που έφερε την αποχή των οργανωμένων.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν ασχολείται πάντως μ’ αυτά και εστιάζει στα αγωνιστικά. Κάτω από γκολπόστ θα βρίσκεται ο Βάτερμαν, με τους Σέρτζιο, Αντωνιάδη στα άκρα, και τους Καρλάο, Αστίθ στο κέντρο άμυνας. Η τριάδα στα χαφ δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί με τους Μοράις, Βινίσιους και Αρτυματά.

Αλλαγμένη θα είναι αναγκαστικά λόγω των απουσιών των Καβενάγκι, Ντε Βινσέντι, Εφραίμ η επιθετική τριάδα. Στα φτερά αναμένεται να πάρουν θέση Βάντερ και Χαραλαμπίδης, με τον Πιατκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης, εκτός αν κριθεί έτοιμος ο Σωτηρίου, ο οποίος πάντως προέρχεται από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού.