Αστυνομική καταδίωξη οδηγού ταξί

{loadposition ba_textlink}

Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί, ενώ ενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στην οδό Τάσου Παπαδόπουλου στη Λάρνακα ανέκοψαν ένα ταξί λόγω υπερβολικής ταχύτητας (84 αντί 50 χλμ).

Ο οδηγός του ταξί, όταν του ζητήθηκε να δώσει τα στοιχεία του φέρεται όχι μόνον να αρνήθηκε, αλλά αφού εκκίνησε απότομα, κτυπώντας στο πόδι ένα αστυνομικό, τράπηκε σε φυγή με ταχύτητα προς την Λάρνακα, διαπράττοντας σωρεία τροχαίων αδικημάτων.

Τον καταδίωξαν οι αστυνομικοί και με τη χρήση των υπηρεσιακών φάρων και σειρήνων κάλεσαν τον οδηγό του ταξί να σταματήσει χωρίς να συμμορφωθεί.

Το ταξί ακινητοποιήθηκε σε ένα άδειο οικόπεδο στη Λάρνακα. Εκεί ο οδηγός του ταξί, σύμφωνα με την αστυνομία, προβάλλοντας αντίσταση επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού για να συλληφθεί τελικά με τη συνδρομή και άλλων μελών της Αστυνομίας για αυτόφωρο αδίκημα.

Οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό όπου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για τον οδηγό ταξί Κ.Κ. 61 χρόνων από τη Δρομολαξιά, ο οποίος υπεβλήθη σε αλκοτέστ με ένδειξη μηδέν.