Παραίτηση Θεοχάρους από ΔΗΣΥ

{loadposition ba_textlink}

Την Παρασκευή αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει στην παραίτησή της η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους από τον ΔΗΣΥ.  

Διαβάστε επίσης: Άγρια ΔΗΣΥ: Ο «Συναγερμός» σε συναγερμό!

Στην επίσημη παραίτηση της, η κυρία Θεοχάρους, αναμένεται να επικαλεστεί λόγους συνείδησης, καθώς το τελευταίο διάστημα οι γραμμή του κόμματος δεν την έβρισκε σύμφωνη σε πολλά σημεία. 

Σε συνέντευξή της στον «Φιλελευθέρο» την προηγούμενη εβδομάδα, έθιξε και ένα θέμα που «πονάει» πολιτικά το Νίκο Αναστασιάδη, για τη στάση του ΔΗΣΥ στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν το 2004.

Οι περισσότεροι στον Δημοκρατικό Συναγερμό «βλέπουν» πίσω από τις κινήσεις της Ελένης Θεοχάρους προεδρικές βλέψεις για τις επόμενες προεδρικές εκλογές το 2018 και γι’ αυτό δεν έχει υπάρξει πιο έντονη αντίδραση στα λεγόμενά της για τη «μικρή ηγετική ομάδα» του Συναγερμού που σύμφωνα με την συνέντευξή της, ακολουθεί τη γραμμή στο Κυπριακό.

Με την παραίτησή της η Ευρωβουλευτής επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του «Σκοτεινού», ο οποίος «προφήτευσε» την παραίτηση της από τον ΔΗΣΥ την προηγούμενη εβδομάδα.