Το Cyprus Institute of Marketing θα διοργανώσει συνέδριο παγκόσμιας εμβέλειας

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση ενός κορυφαίου ακαδημαϊκό Συνέδριο μεταξύ των χωρών Κύπρου, Βρετανίας και Αιγύπτου. Από την Βρετανία συνδιοργανωτής θα είναι το London South Bank University (LSBU) και από την Αίγυπτο το British University in Egypt (BUE). Είναι μεγάλη τιμή για την Κύπρο που τα 2 διακεκριμένα Πανεπιστήμια έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση του CIM για συνδιοργάνωση του Συνέδριου παγκόσμιας εμβέλειας με θέμα ‘International Business in a Dynamic World’ στην Λεμεσό στις 15-17 Ιανουαρίου 2016 (Mediterranean Beach Hotel).

Έχει ήδη συσταθεί ομάδα ακαδημαϊκών από τα 3 Ιδρύματα για πρόσκληση συμμετοχών ανά το παγκόσμιο, επιλογή των παρουσιάσεων/δημοσιεύσεων και διοργάνωση του Συνεδρίου. Στο Συνέδριο αναμένεται να λάβουν μέρος δεκάδες Ακαδημαϊκοί από πέραν των 10 χωρών. Το Συνέδριο προάγει μεταξύ άλλων την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των 3 χωρών.

Λόγω της σημασίας του Συνεδρίου, έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος και θα χαιρετήσει το Συνέδριο.

Το CIM συμπληρώνει το 2016 αισίως 38 χρόνια πρωτοπορίας στην Ανώτατη εκπαίδευση στην Κύπρο. Το Cyprus Institute of Marketing ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978 στην Λευκωσία και από το 1984 λειτουργεί και στην Λεμεσό με μεγάλη επιτυχία. Είναι το πρώτο Κυπριακό Business School και μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια έχει καταξιωθεί ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα της Κύπρου με διεθνείς συνεργασίες και αναγνωρίσεις. Η διοργάνωση αυτού του Συνεδρίου προάγει τους στόχους της κυβέρνησης για να καταστεί η Κύπρος περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθύνεστε http://www.lsbu.ac.uk/conferences/business-in-a-dynamic-world