Ντ. Καταλά στο Balla: “Το 100% της δύναμής μας” (video)

{loadposition ba_textlink}

Η ΑΕΚ πέρασε με επιτυχία ακόμα μια εξέταση και εξουδετέρωσε την Ομόνοια στο ΓΣΖ με τον αρχηγό των Κιτρινοπράσινων Νταβίντ Καταλά, μιλώντας στο Balla, να χαρακτηρίζει κλειδί της επικράτησης την ψυχολογία. Δίνει παράλληλα το στίγμα για την αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση και τονίζει ότι η επικοινωνία με τους οπαδούς αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας.

Αρχικά για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε ότι “Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το γνωρίζαμε από προηγουμένως ότι η Ομόνοια έχει μια πολύ καλή ομάδα. Από την στιγμή που ήταν μπροστά με 0-1 δουλέψαμε σκληρά και δώσαμε το 100% της δύναμης μας και η ψυχολογία μας ήταν καλή και αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα”, ενώ στη συνέχεια σχολίασε για τον επικείμενο αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” πως “Γνωρίζουμε από τώρα ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η Ανόρθωση είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα ντέρμπι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν είμαστε ενωμένοι και παίξουμε όπως με την Ομόνοια το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να δουλέψουμε το ίδιο”.

Ο Νταβίντ Καταλά υπογράμμισε τη σημασία της υποστήριξη των οπαδών αλλά και της επικοινωνίας ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας: “Για ακόμα μια φορά η υποστήριξη που είχαμε από τους οπαδούς ήταν καταπληκτική. Υπάρχει μια καλή επικοινωνία μεταξύ των παικτών και των οπαδών και αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός. Πρέπει να είμαστε μαζί σαν οικογένεια. Πιστεύω ότι είναι το μυστικό να είμαστε μαζί με τους οπαδούς και για ακόμα μια φορά οι οπαδοί μας ήταν ο 12ος παίκτης”.