Δελτίο Τύπου Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

{loadposition ba_textlink}

To Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνουν πολιτική συζήτηση:  «Μπροστά στη λύση του Κυπριακού; Οι νέοι κάνουν τη διαφορά!»,  Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο σε συνεργασία με τo Πανεπιστημίου UCLan Cyprus διοργανώνουν την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015, στις 19:00 πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Μπροστά στη λύση του Κυπριακού; Οι νέοι κάνουν τη διαφορά!»

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:
• Νίκος Τορναρίτης (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗ.ΣΥ)
• Τουφάν Έρχουρμαν (Γενικός Γραμματέας του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος)
• Στέφανος Στεφάνου (Μέλος Πολιτικού Γραφείου ΑΚΕΛ)
• Αχμέτ Σοζέν (Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων)
• Παναγιώτης Σεντώνας (Πρόεδρος Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου)
• Μελτέμ Ικιντζί (Λειτουργός Ανάπτυξης Προγραμμάτων του SeeDs)

Την όλη εκδήλωση θα συντονίζει ο Κος. Νιαζί Κιζίλγιουρεκ (Καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας).

Θα γίνουν σύντομες τοποθετήσεις από τον κάθε ομιλητή και στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση-διάλογος με τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος διάφορες οργανώσεις νεολαίας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει εξασφαλιστεί σημαντική προβολή ειδικότερα λόγω και του δικοινοτικού χαρακτήρα της κοινότητας Πύλας που φιλοξενεί το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ότι θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από την ελληνική στην τουρκική γλώσσα και αντίστροφα.