Δελτίο Τύπου Cyta

{loadposition ba_textlink}

Κοντά στους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο ίδρυμα «Άγιος Στέφανος» στη Λεμεσό βρέθηκαν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, Cyta και Απόλλωνας, μετά από πρωτοβουλία της ποδοσφαιρικής ομάδας, της οποίας η Cyta είναι επίσημος χορηγός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, Cyta και Απόλλωνας μοίρασαν δώρα και, παράλληλα, η Cyta προχώρησε σε δωρεάν εγκατάσταση και παροχή της υπηρεσίας Cytavision στο ίδρυμα.

Aπό πλευράς Cyta συμμετείχαν η κ. Έμιλυ Γιολίτη, μέλος του Συμβουλίου και η Προϊσταμένη Εταιρικής Μάρκας κ. Αλίκη Δράκου, ενώ από πλευράς Απόλλωνα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Φανούριος Κωνσταντίνου, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννα Αλαβανία, ο Έφορος κ. Σωκράτης Σωκράτους και οι ποδοσφαιριστές κ.κ. Χαράλαμπος Κυριάκου, Αγγελής Αγγελή, Ντάνιελ Σιμόες, Μάρκο Γκουλιόν και Σιμεόν Σλάτσιεφ.

Η κ. Γιολίτη χαρακτήρισε την επίσκεψη πολύ συγκινητική εμπειρία και τόνισε ότι το πλούσιο περιεχόμενο της Cytavision αποτελεί μια πολύπλευρη διέξοδο για τους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, προσφέροντάς τους ψυχαγωγία και γνώση. Συγχαίροντας τους υπεύθυνους του ιδρύματος για τη μεγάλη συμβολή τους, τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο ζήλο.