Δικαστικό διάταγμα εναντίον του μετόχου ΟΣΕΛ Τάσου Μιχαηλίδη

{loadposition ba_textlink}

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αθανασιάδη στο ΚΥΠΕ, “έχει εκδοθεί ένα διάταγμα που υποχρεώνει τον κ. Μιχαηλίδη να μας παραδώσει τα λεωφορεία και το σταθμό. Εμείς έχουμε ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας για να μπορέσει να εκτελέσει το συγκεκριμένο διάταγμα”.

Οπως ανέφερε, στο μεταξύ “συνεχίζει η κατάσταση με τα λεωφορεία, που είναι εγκλωβισμένα. Κάνουμε προσπάθειες για αλλαγές πάνω στα δρομολόγια, προσπαθώντας να βρούμε λεωφορεία από εξωτερικούς, από άλλες πηγές για να μπορέσουμε να κλείσουμε κενά που έχουν δημιουργηθεί”.

Αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε, η προτεραιότητα μας είναι οι μαθητικές διαδρομές, στις οποίες κάνουμε κάποιες αλλαγές που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας.

Οσον αφορά τους ισχυρισμούς Τάσου Μιχαηλίδη, ο κ. Αθανασιάδης είπε πως “τους καταρρίπτουμε και είμαστε πολύ έντονοι στο γεγονός ότι θέλουμε να διερευνηθούν όλα αυτά γιατί αφήνονται σκιές χωρίς να θεωρούμε εμείς να υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος. Αν οι αρμόδιες αρχές διαπιστώσουν ότι υπάρχουν αδικήματα να πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνη. Αλλά δεν μπορεί να είναι όμηρος η εταιρεία και το επιβατικό κοινό μέχρι να γίνει αυτό το πράγμα”, συμπλήρωσε.

Ο ΟΣΕΛ διαβεβαιώνει, κατέληξε ο Γενικός του Διευθυντής, το κοινό ότι ενεργεί μεθοδικά για την αναβάθμιση και τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών του, εφαρμόζοντας κανόνες χρηστής διοίκησης και επαναλαμβάνει ότι βρίσκεται στη διάθεση των δημοσίων ελεγκτικών μηχανισμών για το σκοπό αυτό.

Το ΚΥΠΕ κατέβαλε προσπάθεια να έχει τις απόψεις και του κ. Τάσου Μιχαηλίδη, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί του.

Πηγή: KYΠΕ