Εγκλωβισμένα στο Αρεδιού τα λεωφορεία του ΟΣΕΛ

{loadposition ba_textlink}

Εγκλωβισμένα στο Αρεδιού παραμένουν τα λεωφορεία του ΟΣΕΛ, προκαλώντας ταλαιπωρία στους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων και στους μαθητές.

Η επίλυση του προβλήματος δεν κατέστη εφικτή, παρά το χθεσινό διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για τερματισμό της παρεμπόδισης της μετακίνησης των λεωφορείων.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Αλέκος Μηχαηλίδης, τόνισε ότι εναπόκειται πλέον στην Αστυνομία να εξεύρει τρόπους για εφαρμογή του διατάγματος.

Ο Κοινοτάρχης Αρεδιού, Ιωάννης Ιωάννου, κατήγγειλε ότι κάποιοι δημιούργησαν ορύγματα μπροστά από τα λεωφορεία, καθιστώντας ανέφικτη τη μετακίνησή τους.

Ανέφερε ότι ο σταθμός λεωφορείων δεν λειτουργεί και ότι το πρόβλημα με τις διαδρομές των μαθητών εξακολουθεί να υφίσταται.

Μιλώντας επίσης στο Τρίτο, ο Διευθυντής του ΟΣΕΛ, Ανδρέας Αθανασιάδης, κάλεσε την Αστυνομία να διασφαλίσει την εφαρμογή του διατάγματος, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι ο Οργανισμός καταβάλλει προσπάθειες για να επαναφέρει τη λειτουργία του ΟΣΕΛ στο επιθυμητό επίπεδο.

Πηγή: riknews.com.cy