Ελλάδα: Θέλουν να δολοφονήσουν πρώην Υπουργό

{loadposition ba_textlink}

Σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης καταγγέλλει ο τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας Γιάννης Πανούσης, για το οποίο έχει ενημερώσει τον ‘Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η υπόθεση ξετυλίγεται μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που συνέγραψε ο κ. Πανούσης, «οι σκηνές του οποίου ξεπερνούν την πιο οργιώδη κινηματογραφική φαντασία των αστυνομικών μυθιστορημάτων», αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που προβαίνει στην αποκάλυψη.

Όπως αναφέρεται, στο σχέδιο πρωταγωνιστούν με ψευδώνυμα όχι μόνο άνθρωποι του υποκόσμου, από το χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη. Τα πραγματικά ονόματα των πρωταγωνιστών, τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο για την προσωπική του ασφάλεια αλλά και της οικογένειάς του, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Ο καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης, προερχόμενος από τη Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ), υπηρέτησε ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και συχνά ερχόταν σε προστριβές με στελέχη του κομματικού του μηχανισμού, που είδαν πολλές φορές το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: KYΠΕ