Ένας 5χρονος με καρκίνο έγινε αστυνομικός για μία μέρα (vid)

 

{loadposition ba_textlink}

Ένα 5χρονο αγοράκι από τη Μασαχουσέτη που πάσχει από καρκίνο κατάφερε να εκπληρώσει την επιθυμία του να γίνει αστυνομικός έστω και για μία μέρα.

Το μικρό αγοράκι διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι πριν από λίγους μήνες, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει τέσσερις όγκους στο κεφάλι. Οι δικοί του συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να γιορτάζουν την κάθε στιγμή της ζωής του αποφάσισαν να του χαρίσουν μια μέρα που πάντα ονειρευόταν. Σκέφτηκαν λοιπόν να προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να τον κάνουν… αστυνομικό έστω για λίγο.

Μέσω της τοπικής εκκλησίας, οι γονείς ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία ώστε να μπορέσει ο μικρός να νιώσει για μια μέρα αστυνομικός, όπως τόσο πολύ ήθελε. Όταν τον ρώτησαν γιατί ήθελε να γίνει αστυνομικός, είπε ότι θέλει να πιάσει τους κακούς. Δύο αστυνομικοί συμφώνησαν να σκηνοθετήσουν μια σκηνή, έντυσαν το μικρό αστυνομικό και τον πήραν μαζί στην… αποστολή! Στην αρχή -όπως είπαν- το αγοράκι, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο, φοβήθηκε λίγο, αλλά μετά έδειξε να το απολαμβάνει, ενώ βοήθησε στο να περάσουν και χειροπέδες στον υποτιθέμενο κακό!

Στη συνέχεια έκαναν περιπολία με αυτοκίνητο στους δρόμους, στο κτίριο με τα κελιά κράτησης, στο γραφείο των ντετέκτιβ και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο αξιωματικός της υπηρεσίας συγκινήθηκε πολύ με την επίσκεψη του 5χρονου με το σοβαρό πρόβλημα υγείας, σχολιάζοντας ότι θαύμασε τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητά του. «Άγγιξε και ενέπνευσε πολλούς αστυνομικούς με έναν τρόπο που δεν πίστευα ποτέ ότι είναι δυνατό», σχολίασε.

Το μικρό αγοράκι έχει ένα μεγάλο αγώνα μπροστά του και όπως λένε οι γονείς του η ζωή και η κάθε του στιγμή είναι τόσο πολύτιμη ώστε πρέπει κάθε μέρα, κάθε λεπτό να κάνει μόνο πράγματα που το κάνουν χαρούμενο και ξεχωριστό!

Πηγή: newsbeast.gr