Ενώπιον της δικαιοσύνης o Μολδαβός για την ηλεκτρονική απάτη

{loadposition ba_textlink}

Eνώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ο 30χρονος Μολδαβός Αντρέι Τσιγκούλ για την υπόθεση της ηλεκτρονικής απάτης εκατομμυρίων δολαρίων .

Το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου στην προηγούμενη δικάσιμο ικανοποίησε το αίτημα του 30χρονου Μολδαβού Αντρέι Τσιγκούλ για νομική αρωγή.

Ο 30χρονος που κατηγορείται στις ΗΠΑ για ηλεκτρονική απάτη εκατομμυρίων δολαρίων ηλεκτρονική μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού από λογαριασμό εταιρείας σε προσωπικό του λογαριασμό και ζητείται η έκδοση του στην Αμερική για να δικαστεί είχε ζητήσει νομική αρωγή επειδή όπως ανέφερε δεν διέθετε τα χρήματα για να πληρώσει δικηγόρο.

Το δικαστήριο είχε ζητήσει την σύνταξη έκθεσης από το Γραφείο Ευημερίας η οποία παρουσιάστηκε .

Ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης μετά την υποβολή της συγκεκριμένης έκθεσης ικανοποίησε το αίτημα του για δωρεάν νομική αρωγή και όρισε την υπόθεση για σήμερα στις 11:30 το πρωί.

Ο 30χρονος που κρατείται στις Κεντρικές φυλακές αυτό το διάστημα ήταν να διαβουλευθεί με τέσσερις δικηγόρος όπως είπε στο δικαστήριο προκειμένου να επιλέξει αυτόν που θα τον εκπροσωπήσει.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσώπησε ο δημόσιος κατήγορος Σίμος Συμεού.

Πηγή: KYΠΕ