Ένταση και επεισόδια έξω από το Προεδρικό (pics & vid)

 

{loadposition ba_textlink}

Ρυμουλκά οχήματα κλήθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο για να μετακινήσουν τα λεωφορεία της ΟΣΕΛ που διαμαρτύροντας έξω από αυτό.

Όταν τα ρυμουκλά κατεύθασαν στη σκηνή, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές μεταξύ της Αστυνομίας, των διαμαρτυρομένων και των ιδιοκτητών ρυμουλκών. Απoτέλεσμα των μικροσυμπλοκών ήταν να υπάρξουν λιποθυμίες, ενώ ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Απορρίπτει ισχυρισμούς για ατασθαλίες και προβληματική συντήρηση ο ΟΣΕΛ

Ο ΟΣΕΛ απορρίπτει ως παντελώς αβάσιμους τους ισχυρισμούς που προβάλλει ο μέτοχος του, Τάσος Μιχαηλίδης, σχετικά με ατασθαλίες στον ΟΣΕΛ και προβληματική συντήρηση του στόλου του Οργανισμού.

Με ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕΛ καταδικάζει επίσης τις «αυθαίρετες ενέργειες του κ. Μιχαηλίδη» οι οποίες, όπως προσθέτει, είχαν ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση ενός μεγάλου αριθμού λεωφορείων και την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών και μαθητών.

Επιπλέον εκφράζει την ετοιμότητα του για άμεση παροχή οποιωνδήποτε στοιχείων απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές για έλεγχο και επιβεβαίωση της χρηστής διοίκησης του Οργανισμού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο οργανισμός λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα έτσι ώστε η συντήρηση των λεωφορείων να γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και τη ορθή διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Παράλληλα έχει ενημερώσει ότι είναι στη διάθεση όλων των αρμοδίων του Υπουργείου, της Αστυνομίας και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας έτσι ώστε να εξεταστούν και να διαλευκανθούν οποιασδήποτε καταγγελίες υπάρχουν.

Τέλος, αναφέρεται ότι πληροφορίες για αλλαγές στα δρομολόγια περιέχονται στην ιστοσελίδα του ΟΣΕΛ www.osel.com.cy και στη σελίδα του οργανισμού στο facebook.