Εντοπίστηκε και δεύτερο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες

{loadposition ba_textlink}

Ένα ακόμη αυτοκίνητο, το οποίο φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής εναντίον δύο εστιατορίων στο ανατολικό Παρίσι, εντοπίστηκε στο Μοντρέιγ, στα ανατολικά προάστια του Παρισιού, ανακοίνωσαν σήμερα αστυνομικές πηγές, στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα.

Νωρίτερα είχε εντοπισθεί και ένα όχημα, γκρι, μάρκας Polo, με ξένες πινακίδες κοντά στο Μπατακλάν. Μέσα στο  – νοικιασμένο – αυτοκίνητο, ξένων πινακίδων, η αστυνομία βρήκε μία κλήση που επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο αλλά βοήθησε ιδιαίτερα στις έρευνες, γράφει ο Guardian.

Όπως δήλωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μολέν το αυτοκίνητο που νοικιάστηκε στο Βέλγιο συνδέεται με τις επιθέσεις στο Παρίσι και πρόσθεσε ότι το είχε νοικιάσει ένας Γάλλος που ζει στις Βρυξέλλες καθώς και ότι οι αρχές το σταμάτησαν νωρίς χθες στα σύνορα με το Βέλγιο.

Ο Γάλλος αυτός “αποτέλεσε το αντικείμενο οδικού ελέγχου το Σάββατο το πρωί μαζί με δύο άλλους που επέβαιναν σε ένα άλλο όχημα”, σημείωσε ο Μολέν, προσθέτοντας ότι αυτοί οι τρεις συνελήφθησαν από την βελγική αστυνομία και ότι “δεν ήταν γνωστοί στις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών”.

Στο Παρίσι πάντως πολλές μαρτυρίες κάνουν λόγο για την άφιξη των βομβιστών με ένα αυτοκίνητο που είχε βελγικές πινακίδες.

Πηγή: news247.gr