Επαλείψεις κύριων οδών στη Λάρνακα αποφάσισε πρόσφατα το ΔΣ

{loadposition ba_textlink}

Την προκήρυξη προσφορών για επαλείψεις κύριων οδών μεταξύ των οποίων τις Αγίου Γεωργίου Κοντού και Λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, σε πρόσφατη συνεδρία του στην οποία συζητήθηκε και το θέμα της κακής κατάστασης των δρόμων και την επείγουσα ανάγκη επαλείψεων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως «σε πρώτη φάση προκηρυχθούν άμεσα προσφορές για ολικές επαλείψεις για κύριες συλλεκτήριες οδούς, όπως τις οδούς Αγίου Γεωργίου Μακρή, Αριστοφάνους, Λεωφόρο 1ης Απρίλιου, Λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου κ.α. με συνολικό κόστος 848 χιλιάδων ευρώ συν ΦΠΑ».

Επιπλέον το «αποφασίστηκε όπως γίνει επάλειψη σε 8 οδούς στην Τ/Κ Συνοικία «Σκάλα», το κόστος της οποίας θα ανέρχεται στις 155 χιλιάδες ευρώ συν ΦΠΑ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αναμένεται επίσης η υλοποίηση του εγκεκριμένου κονδυλίου για ολική επάλειψη των Κεντρικών Λεωφόρων Αρτέμιδος, Γρίβα Διγενή και Γρηγόρη Αυξεντίου, την ευθύνη των οποίων έχει το Τμήμα Δημοσίων Έργων».