Ερμής: Οπωσδήποτε νίκη

{loadposition ba_textlink}

Το παιχνίδι μπορεί να μην είναι και το πιο κομβικό για το μέλλον της ομάδας, ωστόσο όσο οι «φτεροπόδαροι» σημειώνουν συνεχόμενες ήττες και παραμένουν στα χαμηλά στρώματα το ενδεχόμενο να κινδυνέψουν γίνεται πιο ορατό.

Ο Νίκος Παναγιώτου πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί και είναι αισιόδοξος πως η ομάδα είναι θέμα χρόνου να πάρει τα πάνω της. Ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό ματς απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο είναι σίγουρο πως θα επιφέρει πάρα πολλά οφέλη στην ομάδα της Αραδίππου.

Άλλωστε, στο παρελθόν ο Ερμής και ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια απέδειξε πως μπορεί να φτάσει σε επιτυχίες ακόμα και σε ομάδες που θεωρούνταν φαβορί όταν αγωνιζόταν μαζί τους.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γουίκς και Γενγκά αλλά και τους τιμωρημένους Πριτζίτο, Βασιλόγιαννης και Ντε Πίνα και έτσι οι επιλογές του για την ενδεκάδα θα είναι συγκεκριμένες.

H ενδεκάδα του Ερμή πιθανό να αποτελείται από τους: Παναγόπουλο, Ουλίσε, Μουλαζίμη, Γιαγκουδάκη, Λατόρε, Χριστοφή, Μουσταφά, Μπαλογκούν, Κεϊτά, Ουαταρά, Μισιτζιάν.