Η Carrefour Κύπρου «χρυσός χορηγός» των KEBE Business Leader Awards

{loadposition ba_textlink}

Η τελετή απονομής των βραβείων έλαβε χώρα την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015, στο Κέντρο «Ευαγόρα Λανίτη», στη Λεμεσό. Εκ μέρους της Carrefour Κύπρου, ο κ. Thierry Noyer, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, είχε την τιμή να παραδώσει το βραβείο «Business Leader Award» στην Island Oil (Holding) Ltd, επιβραβεύοντας, για ακόμα μια χρονιά, την επιχειρηματική αριστεία στον τομέα της Ναυτιλίας. To βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Island Oil, κ. Χρυσόστομος Παπαβασιλείου.

Τα βραβεία «KEBE Business Leader Awards» θεσμοθετήθηκαν με στόχο να διακρίνουν και να επιβραβεύουν τους άριστους ηγέτες του κυπριακού επιχειρείν, οι οποίοι χάρη στο επιχειρηματικό τους όραμα, το σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους τους, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες και τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν, δείχνουν τον δρόμο για την εξέλιξη και την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η Carrefour Κύπρου στηρίζει έμπρακτα το «Υπεύθυνο Επιχειρείν», ενθαρρύνοντας την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό, σε κάθε ευκαιρία. Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει την υπεύθυνη επιχειρηματική της δράση, με στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές και την κοινωνία.