Η κορυφαία συνεργασία συνεχίζεται…

{loadposition ba_textlink}

«Το Chivas 18 έχει μια βαθιά κατανόηση του σχεδιασμού και του στυλ και ένα αποδεδειγμένο ιστορικό συνεργασίας με εικονικούς οραματιστές. To Pininfarina είναι ένα brand που είναι σεβαστό σε παγκόσμιο επίπεδο για την τεχνογνωσία του στον χώρο του σχεδιασμού, όμως φέτος έχουμε προχωρήσει τη συνεργασία ακόμη περισσότερο . Δημιουργώντας το Chivas 18 by Pininfarina Chapter 2, ήμασταν προσεκτικοί ώστε να δημιουργήσουμε μια συλλεκτική έκδοση που να μπορεί να είναι τόσο χρήσιμη όσο και αποτελεσματική. Το Chapter 2 είναι η επιτομή της διαρκούς δέσμευσης του Chivas Regal στην αριστεία, συνδυάζοντας τον καινοτόμο και σαγηνευτικό σχεδιασμό της Pininfarina. Mια γιορτή εικόνας και λειτουργίας», εξηγεί ο Global Brand Director, Richard Black.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα του Chivas 18 by Pininfarina Chapter 2, o Paolo Pininfarina, πρόεδρος του Ομίλου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το Chivas 18 με τα δύο brands ενωμένα στο όραμά μας να δημιουργούμε μοναδικές και ασύγκριτες εμπειρίες. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια το Chivas 18 έδωσε στην ομάδα φανταστική υποστήριξη και ανυπομονούμε πολύ να συνεχίσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι, και να μοιραζόμαστε αυτό που πιστεύουμε ότι αποτελεί την τέλεια ενσάρκωση της φιλοσοφίας σχεδιασμού μας σε συνδυασμό με τη μοναδική κληρονομιά και το ήθος του Chivas 18».

The Chivas 18 by Pininfarina Chapter 2
Έχει δημιουργηθεί για να ενισχύσει το τελετουργικό σερβίρισμα ουίσκυ σε iconic μπαρ σε όλο τον κόσμο ή ακόμη και στο σπίτι. Η μοναδική συλλεκτική έκδοση μετρά μόνο 1.500 τεμάχια, συμπεριλαμβάνει λαβίδα από αλουμίνιο, παγοθήκη και δύο designer ποτήρια Pininfarina «Drop» τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του ουίσκι να απολαύσουν το Chivas 18 στην πολυτέλεια του σπιτιού τους.

The Chivas 18 by Pininfarina Chapter 2 Ice Drop Mould
Μια συσκευή μηχανικής ακριβείας κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, το Ice Drop Mould δημιουργεί άψογες σταγόνες από πάγο με κομψό καμπυλωτό σχήμα που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία του σχεδιασμού Pininfarina συνδυάζοντας εικόνα και λειτουργικότητα και με βασικό πλεονέκτημα της σταγόνας πάγου τη διατήρηση της θερμοκρασίας του ουίσκυ σταθερή για αρκετή ώρα.

Το Chivas Regal 18 εισάγεται και διανέμεται από την Laiko Cosmos Trading Ltd.

 σταγόνας