Ηλιοφάνεια το πρωί – Βροχές το απόγευμα

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3, και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και μετά λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά μέχρι ταραγμένη στα δυτικά, αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 15 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά στα παράλια και στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βόρειοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και λίγο ταραγμένη στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει
αξιόλογη μεταβολή, τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.