Ιστορίες για ανέργους

{loadposition ba_textlink}

Με την βοήθεια του Δημήτρη Δανιήλ, ιδιοκτήτη και διαχειριστή του «Aggeliesergasias.com» και της σελίδας «Αγγελίες Εργασίας» στο Facebook με πάνω από 60.000 μέλη, κάθε εβδομάδα θα διαβάζουμε την παράξενη ιστορία για ανέργους.

Καθημερινά δεχόμαστε μηνύματα από ανέργους οι οποίοι ζητάνε τη βοήθεια μας. Μια αναγνώστρια όμως μας απείλησε για να την βοηθήσουμε! Το πρώτο μήνυμά της στη σελίδα μας, αρχικά μας έλεγε ότι θέλει να δημοσιεύσει μία αγγελία της.

Νομίζοντας ότι επρόκειτο για εργοδότη, της απαντήσαμε ότι περιμένουμε την αγγελία για να δημοσιευτεί όπως κάνουμε με όλους. Όταν μας την έστειλε, όμως, ανακαλύψαμε ότι επρόκειτο για αγγελία για την ίδια με την οποία αναζητούσε εργασία. Της εξηγήσαμε ότι στη σελίδα μας δημοσιεύονται μόνο αγγελίες από εργοδότες στις οποίες ζητείται προσωπικό για εργασία και όχι το αντίστροφο.

Εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η σελίδα μας εδώ και πολλά χρόνια και μας απείλησε ότι αν δεν δημοσιεύσουμε την αγγελία της, θα μας δυσφημίσει δημόσια στα social media και θα μας καταγγείλει ότι αρνούμαστε να την εξυπηρετήσουμε, ενώ δεν ζητάει κάτι περίεργο.

Χαρακτηρισμοί, υβριστικές εκφράσεις, είναι δυστυχώς περιστατικά που αντιμετωπίζουμε…

* Διαβάστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της “24” εδώ!