Κρατούσε φυλακισμένους στο υπόγειο του σπιτιού της 6 ενήλικες και 4 ΑμεΑ

{loadposition ba_textlink}

Η Linda Weston κρατούσε έγκλειστους σε άθλιες συνθήκες έξι ενηλίκους και τέσσερα παιδιά με ειδικές ανάγκες στο υπόγειο του σπιτιού της, στη Φιλαδέλφεια.

Οι φυλακισμένοι ζούσαν σε άθλιες συνθήκες στο υπόγειο του σπιτιού τους σε κατάσταση εγκλεισμού, ανήμποροι να δραπετεύσουν και αντιδράσουν.

Η 55χρονη είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση στο υπόγειο του σπιτιού της όπου και φυλάσσονταν οι άνθρωποι, προκειμένου να καταφέρει να εισπράξει τα επιδόματα που λάμβαναν.

Σύμφωνα με τις αρχές, ήταν πολλοί εκείνοι που γνώριζαν την κόλαση που βίωναν καθημερινά οι έξι ενήλικες και τα τέσσερα παιδιά, χωρίς ωστόσο να κάνουν το παραμικρό για να τους βοηθήσουν. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία από τους εργαζόμενους στην πρόνοια που αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι και τις εγκαταστάσεις που ζούσαν οι δέκα άνθρωποι. Παράλληλα, οι αρχές ανακάλυψαν ότι στο υπόγειο ζούσαν ακόμη δυο γυναίκες οι οποίες είχαν χάσει τη ζωή τους, λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης.

Η Weston συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπη με 196 κατηγορίες, για τις οποίες δήλωσε ένοχη, αναμένοντας την ποινή που θα της επιβληθεί από το δικαστήριο της Φιλαδέλφεια. Η ίδια είχε την κηδεμονία των δέκα ανθρώπων που εντοπίστηκαν στο σπίτι της από το 2011, ενώ οι μαρτυρίες των θυμάτων είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους τα θύματα έχουν υποστεί ψυχολογική και σωματική βία, σεξουαλική κακοποίηση, ενώ οι εξετάσεις αίματος εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό τους.

Η 55χρονη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι έριχνε ναρκωτικά στο φαγητό τους προκείμενου να τους κρατά υπό έλεγχο. Πολλά από τα θύματα αναφέρουν τιμωρίες όπως καψίματα, ξυλοδαρμοί απειλές ακόμη και με όπλα.

Πηγή: news247.gr,επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.