“Λαβράκι” της ΥΚΑΝ: Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών στη Λευκωσία

{loadposition ba_textlink}

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετικές πληροφορίες για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας), έθεσαν υπό παρακολούθηση 29χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος θεάθηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του, σε δρόμο της Λευκωσίας. Οι αστυνομικοί που τον ακολούθησαν, τον είδαν να σταματά για λίγα λεπτά έξω από συγκεκριμένη οικία και ακολούθως να μεταβαίνει και να σταθμεύει το όχημα του σε συγκεκριμένο σημείο στο Στρόβολο.

Λίγο αργότερα, θεάθηκε δεύτερο αυτοκίνητο να σταματά πλησίον του οχήματος του 29χρονου. Ο οδηγός του εξήλθε και προσέγγισε το όχημα του 29χρονου, ο οποίος θεάθηκε να του δίνει τέσσερις συσκευασίες, με άγνωστο περιεχόμενο

Αμέσως επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία έλεγξαν τις τέσσερις συσκευασίες, για να διαπιστώσουν ότι αυτές περιείχαν περίπου δύο κιλά κάνναβης. Αμέσως οι δύο, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Ακολούθησε έρευνα στα δύο οχήματα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε, στο αυτοκίνητο του 29χρονου, το χρηματικό ποσό των €1150.

Έρευνα διενεργήθηκε και στην οικία, έξω από την οποία είχε θεαθεί να σταματά για μερικά λεπτά, ο 29χρονος. Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν εντός του χώρου στάθμευσης της οικίας, ποσότητα κάνναβης, βάρους 915 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης της οικίας, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και μαζί με τους άλλους συλληφθέντες, τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.