Λεμεσός: Βίντεο κακοποίησης 17χρονης τετραπληγικής από οικ. Βοηθό

 

{loadposition ba_textlink}

Στο βίντεο που εξασφάλισε το livenews.com καταγράφονται οι κινήσεις της οικιακής βοηθού, από τη στιγμή που εισέρχεται στο δωμάτιο της 17χρονης και αρχίζει να την χτυπά στο κεφάλι και να τραβά τα μαλλιά της, την ώρα που εκείνη βρίσκεται κατάκοιτη στο κρεβάτι.

Η μητέρα της 17χρονης, η οποία είχε υποψιαστεί την κακοποίηση του παιδιού της, αποφάσισε να τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο υπνοδωμάτιο.

Η τοποθέτηση των καμερών έγινε το περασμένο Σάββατο και σήμερα η μητέρα παρακολουθώντας αυτά που κατέγραψε, δεν πίστευε στα μάτια της. Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη της 55χρονης οικιακής βοηθού.

Να σημειωθεί ότι η 17χρονη τύχανε φροντίδας από δύο οικιακές βοηθούς ενώ τους τελευταίους 6 μήνες η 55χρονη φρόντιζε μόνη το τετραπληγικό κορίτσι.

Το συγκεκριμένο βίντεο, είναι ένα από τα πολλά που καταγράφηκαν στην κάμερα παρακολούθησης του υπνοδωματίου, στο οποίο βρίσκεται η 17χρονη και παρουσιάζεται να κακοποιείται επανειλημμένα από την ίδια οικιακή βοηθό.

Την Τρίτη 55χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Πηγή: livenews.com