Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η Αγγλική αγορά είναι υψηλής σημασίας για την περιφέρεια Λεμεσού και παρουσιάζει πολύ θετικές προοπτικές εφόσον μέχρι στιγμής καταγράφει γύρω στο 19% αύξηση στις αφίξεις του τρέχον έτους μετά από μια μακρά περίοδο μειώσεων. Αναμένεται ότι οι Άγγλοι τουρίστες που επιλέγουν την Κύπρο για τις διακοπές τους θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο το 2015.

Στη διάρκεια της έκθεσης έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για τη Λεμεσό βρισκόταν στη διάθεση των ενδιαφερομένων επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του κοινού. Την Εταιρεία εκπροσώπησε στην έκθεση η Διευθύντρια κ. Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, διοργανωτές συνεδρίων, δημοσιογράφους, και άλλους επαγγελματίες του τουρισμού με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων και την προβολή της Λεμεσού. Τα μηνύματα για το 2016 προσβλέπουν σε αύξηση αφίξεων με ιδιαίτερη προσπάθεια ως προς την επέκταση των προγραμμάτων τουριστικών πρακτόρων από τον Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο. Η ΕΤΑΠ Λεμεσού χαιρετίζει τις προσπάθειες του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού προς αυτή την κατεύθυνση.