Οικογενειακό έγκλημα στον Αρχάγγελο – Γιος σκότωσε τον πατέρα του

Νεκρός εντοπίστηκε στην οικία του στον Αρχάγγελο από την Αστυνομία 70χρονος Ιορδανός, πρώην επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Κύπρο, ο οποίος φέρεται να πυροβολήθηκε από τον 39χρονο γιο του.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Δημήτρης Δημητρίου είπε ότι στις 13.20 λήφθηκε τηλεφώνημα στο κέντρο ελέγχου μηνυμάτων της αστυνομικής διεύθυνσης ότι ένα πρόσωπο πυροβόλησε τον πατέρα του.

Πρόσθεσε ότι η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της ΜΜΑΔ εντόπισαν το φερόμενο ως δράστη, τον οποίον περιόρισαν και οδήγησαν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Ανέφερε επίσης ότι στη σκηνή έφθασε ιατροδικαστής και μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο πατέρας, 70 ετών, ήταν νεκρός σε κρεβάτι της οικίας του. Στην οικία βρίσκονταν επίσης η σύζυγος του δολοφονηθέντα και ο 39χρονος γιος του. Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα έμφορτο περίστροφο.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, ο 70χρονος Ιορδανός διαμένει στην Κύπρο από το 1975 και μέχρι το 2008 ήταν επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Κύπρο.

Ο κ. Δημητρίου είπε ότι η Αστυνομία εξετάζει το θέμα της κατάστασης της υγείας του 39χρονου δράστη.