Ο νέος προορισμός για superyachts

{loadposition ba_textlink}

Στα 75μ, το M/Y Anastasia έγραψε ιστορία ως το μεγαλύτερο σκάφος που εισήλθε ποτέ σε μαρίνα στην Κύπρο, αλλάζοντας για πάντα τη δυναμική του πλέον φιλόδοξου παραλιακού αναπτυξιακού Έργου.

Οι ακτές της κοσμοπολίτικης Λεμεσού έχουν έκτοτε υποδεχτεί πολλούς εκλεκτούς επισκέπτες. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, τέσσερα παγκοσμίως γνωστά superyachts χρησιμοποίησαν τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες της Μαρίνας Λεμεσού, της μοναδικής μαρίνας με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht στο νησί. Το εντυπωσιακό 88.5μ M/Y Nirvana (που επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τη Μαρίνα), ακολούθησε το 99μ M/Y Madame Gu, το 119μ M/Y A καθώς και το 72.6μ M/Y Queen K. Τα πιο πάνω είναι μόνο μερικά από τα πενήντα superyachts που επισκέφθηκαν ή υπέγραψαν μακροχρόνια συμβόλαια υπηρεσιών ελλιμενισμού με τη Μαρίνα Λεμεσού σε διάρκεια ενός έτους.

Πλήρως ικανοποιημένα με τις διάφορες υπηρεσίες της Μαρίνας, πολλά από αυτά τα σκάφη έχουν ήδη επαναλάβει τις επισκέψεις τους. «Φθάσαμε εδώ έχοντας κάνει το γύρω του κόσμου. Ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Όλα τα μέλη της ομάδας ήταν πολύ φιλόξενα, γεμάτα ενθουσιασμό και επαγγελματισμό. Ήταν πραγματικά πολύ φιλικοί, ευγενικοί και βοηθητικοί. Όχι μόνο το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις είναι πρώτης τάξεως, αλλά η γύρω περιοχή προσφέρει εκατοντάδες ασφαλείς και συναρπαστικές ευκαιρίες για να εξερευνήσει κανείς την εκλεκτική γαστρονομία, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά της Κύπρου. Η Μαρίνα Λεμεσού είναι το ιδανικό μέρος για να διατηρεί τη βάση του οποιοδήποτε σκάφος. Ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή μας», Καπετάνιος Christopher Walsh, M/Y Archimedes, μήκους 67.75μ.

Με τον αριθμό των superyachts ανά το παγκόσμιο να αυξάνεται διαρκώς και τις παραδόσεις των σκαφών να σημειώνουν άνοδο, υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για θέσεις ελλιμενισμού. Ταυτόχρονα η έλλειψη χώρου στις παραδοσιακές μαρίνες αναγκάζει τα superyachts να απομακρύνονται προς άλλους προορισμούς. Ένας από αυτούς τους προορισμούς είναι και η Μαρίνα Λεμεσού που αποτελεί έναν ιδανικό ενδιάμεσο σταθμό σε στρατηγικό σημείο, στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, και ξεχωρίζει για τα πρότυπα ποιότητάς της, επαναπροσδιορίζοντας τη θέση της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη σκαφών αναψυχής.

Τη λειτουργία και διαχείριση της Μαρίνας αναλαμβάνει η εταιρεία Francoudi & Stephanou Marinas σε συνεργασία με την Camper & Nicholsons Marinas, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διευκολύνσεις για 650 σκάφη μήκους από 8μ μέχρι 110μ.

Στη Μαρίνα Λεμεσού προσφέρονται επίσης πολυτελή διαμερίσματα και μοναδικές στο είδος τους επαύλεις με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία, καθώς και μια επιλογή από εστιατόρια, καταστήματα, σπα, γυμναστήριο και πολιτιστικό κέντρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μαρίνα Λεμεσού, παρακαλώ επικοινωνήστε στο +357 25 020 020 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com