ΟΣΕΛ: Αλλαγές στα δρομολόγια από Δευτέρα στην ορεινή Λευκωσία

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από αύριο Δευτέρα 9 Νοεμβρίου τίθενται σε ισχύ δρομολόγια των λεωφορείων του και αποκαθίστανται οι υπηρεσίες του στις επηρεαζόμενες περιοχές της ορεινής Λευκωσίας.

“Το πρόγραμμα των δρομολογίων αποκαθίσταται με κάποιες τροποποιήσεις σε σχέση με αυτό που ίσχυε στο παρελθόν, γιατί δεν μπορεί επί του παρόντος να διασφαλιστεί η ομαλή χρήση του Σταθμού Αρεδιού από τον ΟΣΕΛ και το επιβατικό κοινό, για λόγους που δεν οφείλονται στον Οργανισμό και για αποφυγή προβλημάτων, όπως αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι με το νέο πρόγραμμα ο τερματισμός των διαδρομών έχει μεταφερθεί σε διαφορετικά σημεία στα οποία, όμως, ο ΟΣΕΛ διασφαλίζει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα εύκολης μετεπιβίβασης στις υπόλοιπες διαδρομές που κατευθύνονται από και προς τη Λευκωσία.

Για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού, ο ΟΣΕΛ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Οργανισμού http://www.osel.com.cy και στη σελίδα του ΟΣΕΛ στο Facebook όλες τις πληροφορίες, καθώς και χάρτες με τις διαδρομές και τα ωράρια που θα ισχύουν για τις καθημερινές από αύριο Δευτέρα.

Επιπρόσθετα το κοινό μπορεί να αποταθεί στην γραμμή εξυπηρέτησης του ΟΣΕΛ στον αριθμό 77-77-77-55.