«Πλαστική Χειρουργική: Μύθοι και Πραγματικότητες»

{loadposition ba_textlink}

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 16:30 η Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Frederick, έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τρεις κορυφαίους επιστήμονες που θα μιλήσουν και θα συζητήσουν, με επίκεντρο την Πλαστική Χειρουργική, επιχειρώντας να διαχωρίσουν τους μύθους που βαραίνουν συχνά αυτή τη σπουδαία επιστήμη και την προσφορά της, «φωτίζοντας» έτσι τις πραγματικότητες που είναι εξαιρετικά σημαντικές και κάποιες φορές άγνωστες.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο νέο κτίριο του Πανεπιστημίου, θα χαιρετίσει, ο Υπουργός Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρ Γιώργος Παμπορίδης

Οι τρεις εισηγητές της εκδήλωσης είναι:

– Δρ Ανδρέας Φουστάνος MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός. Μετά την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μετεκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στη Βραζιλία. Οι ικανότητές του, τον έκαναν γρήγορα γνωστό και δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί την επιλογή πολλών προσωπικοτήτων από το χώρο του θεάματος. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής.

– Δρ Θάνος Ε. Ασκητής MD, PhD, Νευρολόγος/ Ψυχίατρος. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ειδικευμένος στη Νευρολογία και την Ψυχιατρική, με Διδακτορική διατριβή στον τομέα της Κοινωνικής Ψυχιατρικής και εξειδίκευση στην ανθρώπινη σεξουαλική συμπεριφορά και στις σεξουαλικές δυσλειτουργίες (Η.Π.Α.).

– Δρ Χάρης Ζαβρίδης, MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός/ Επισκέπτης Λέκτορας,
Πανεπιστήμιο Frederick. Γεννημένος στην Κύπρο και διεθνώς καταξιωμένος Πλαστικός Χειρούργος, με μοναδικά αποτελέσματα αισθητικής. Είχε την τύχη να μαθητεύσει στον διακεκριμένο Πλαστικό Χειρούργο Ανδρέα Φουστάνο και έλαβε περαιτέρω εκπαίδευση στη Βραζιλία και την Ιαπωνία.

Οι ομιλητές θα ενημερώσουν το κοινό για τις εξελίξεις στον τομέα τους, θα αναφερθούν στις καινοτομίες του κλάδου και θα αναλύσουν τον ρόλο που παίζει η Πλαστική Χειρουργική στην ψυχική ισορροπία των ανθρώπων.

Το Πανεπιστήμιο Frederick, πιστό στην αρχή του για τη διάχυση της «ειδικής γνώσης» στην ευρύτερη κοινωνία με αγωγούς κορυφαίους ειδικούς κάθε φορά πιστεύει πως αυτή η εκδήλωση αφορά εξ ίσου τόσο τους φοιτητές και τους επιστήμονες όσο και το ευρύτερο κοινό.