Πολυτέλεια και λιτές γραμμές στο σούπερ γιοτ του μέλλοντος (pics)

{loadposition ba_textlink}

Το όνομά του είναι «Symmetry»- Συμμετρία και αποτελεί το τελευταίο μοντέλο γιοτ πολυτελείας με την υπογραφή μιας από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες εταιρείες του κλάδου, τη Sinot Exclusive Yacht Design.

Το εντυπωσιακό γιοτ που παρουσιάστηκε στην φετινή έκθεση Monaco Yacht Show τον Σεπτέμβριο έχει μήκος 590 πόδια και η πολυτέλειά του εκτείνεται σε έξι καταστρώματά.

Δια χειρός του Ολλανδού σχεδιαστή Sander J. Sinot, μπορεί να φιλοξενήσει 34 άτομα που θα περάσουν στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα ή το spa του.

Καθένα από τα έξι καταστρώματά του έχει ειδική λειτουργία και χαρακτήρα: το Beach Deck διαθέτει πισίνα (αλμυρού νερού) ενώ η πισίνα του Guest Deck έχει γυάλινο πάτο, ευρύχωρα δωμάτια VIP με ενιαία loung και βεράντες.

Το Hotel Deck έχει τραπεζαρία, μπαρ, κήπο, γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα.

Σε άλλα καταστρώματα υπάρχουν playroom για τα παιδιά, βιβλιοθήκη, γραφεία.

«Αντί για το παραδοσιακό γραμμικό στήσιμο, το Symmetry φτιάχτηκε με συμμετρική κατασκευή από το κέντρο», περιγράφει ο σχεδιαστής, «οι λειτουργίες των καταστρωμάτων είναι οργανωμένες γύρω από το κέντρο του σκάφους. Το Symmetry αποτελεί κατά παραγγελία κατασκευή και η φιλοσοφία του περιστρέφεται γύρω από τον ιδιοκτήτη του. Φτιάχτηκε για να πλέει ελεύθερα τους ωκεανούς του κόσμου προσφέροντας αφθονία χώρου ώστε να συνυπάρχουν αγαπημένα πρόσωπα και να απολαμβάνουν δουλειά και παιχνίδι, την ίδια τη ζωή».

Πηγή:newsbeast.gr