Σε ασφυξία και κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος της 36χρονης Μολδαβής

{loadposition ba_textlink}

Σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος και βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια, οφείλεται ο θάνατος της γυναίκας, 36 χρόνων από τη Μολδαβία, με ρουμανική υπηκοότητα η οποία εντοπίστηκε χθες βράδυ νεκρή στο πάτωμα υπνοδωματίου του διαμερίσματος της που βρίσκεται στην Οδό Τούζ Χανέ, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας, κοντά στη περιοχή Μακένζυ.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγριο φονικό στη Λάρνακα

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα που ήταν δεμένη πισθάγκωνα, έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και κτυπήματα στο κεφάλι και εντοπίστηκε από φίλες της οι οποίες την αναζητούσαν τις τελευταίες ώρες.

Οταν η 36χρονη δεν απαντούσε στα τηλέφωνα τους, οι φίλες της κάλεσαν γύρω στις επτά χθες το απόγευμα κλειδαρά με τη βοήθεια του οποίου άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος. Οι κοπέλες εντόπισαν τελικά την 36χρονη να κείτεται νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη πισθάγκωνα.

Οι κοπέλες κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη περιοχή και αφού απέκλεισαν τη σκηνή, άρχισαν έρευνες. Επί τόπου μετέβησαν ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, μέλη του Εγκληματολογικού Τμήματος του Αρχηγείου, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε χθες βράδυ ότι ο φόνος της γυναίκας φαίνεται να διεπράχθη τις τελευταίες 12 ώρες. Πρόσθεσε ότι η στάση που εντοπίστηκε η 36χρονη υποδηλοί εγκληματική ενέργεια και έτσι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου.

Στη περιοχή μετέβησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή. Όπως ανέφερε ο Νικόλας Χαραλάμπους ο φόνος διεπράχθη μεταξύ των ωρών 09.30 χθες το πρωί με 12.30 το μεσημέρι.

Οι δύο ιατροδικαστές διενήργησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 36χρονης, η οποία διήρκησε μέχρι τις τέσσερις σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος και βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Οι ιατροδικαστές έλαβαν από το πτώμα της γυναίκας διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

Η γυναίκα διέμενε στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια και ασχολείτο με την τοποθέτηση ψεύτικων νυχιών και μανικούρ.

Η σκηνή τελούσε υπό φρούρηση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και με το πρώτο φως της ημέρας η Αστυνομία θα αρχίσει εκ νέου έρευνες για εντοπισμό του δράστη, κυρίως από το επαγγελματικό περιβάλλον της 36χρονης.

Πηγή: KYΠΕ