Σήμερα η έναρξη της ακρόασης της υπόθεσης ΣΑΠΑ

{loadposition ba_textlink}

Μετά από διάστημα διακοπής ενός περίπου μηνός, αρχίζει σήμερα 11η Νοεμβρίου στις 09:00 το πρωί για ακρόαση η υπόθεση ΣΑΠΑ ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Στην τελευταία δικάσιμο της 14ης Οκτωβρίου η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση ΣΑΠΑ στο Κακουργιοδικείο Πάφου αναβλήθηκε, αφού ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Ευστάθιου Ευσταθίου επικαλούμενος σοβαρό ιατρικό πρόβλημα καρδιάς του πελάτη του ζήτησε και έλαβε αναβολή.

Η Κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από τους Α’ Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο και τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι, Γεώργιος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βασίλειος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Έχουν υπογράψει εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, εκτός του Γιώργου Σιαηλή που υπέγραψε εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, ενώ παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των προσώπων στα οποία απαγορεύεται η έξοδος από το νησί.

Το Κακουργιοδικείο απαρτίζουν οι Π.Ε.Δ. Α. Δαυίδ, Α.Ε.Δ. Δ.Ι.Κίτσιος, και Ε.Δ. ο Κ. Σατολιάς.