Στο στόχαστρο των ISIS οι Five Finger Death Punch

 

{loadposition ba_textlink}

Το τελευταίο διάστημα ένας κυβερνοπόλεμος διεξάγεται μεταξύ των Anonymous και του Ισλαμικού κράτους, με τους πρώτους να χακάρουν πολλούς λογαριασμούς των δεύτερων και να διαρρέουν πληροφορίες για την δράση τους.

Σύμφωνα με την International Business Times, μια από τις μελλοντικές επιθέσεις του Ισλαμικού κράτους ήταν και η συναυλία του metal συγκροτήματος Five Finger Death Punch που θα διεξαγόταν σήμερα στο Μιλάνο.

Το συγκρότημα ακύρωσε όμως την προγραμματισμένη του συναυλία λόγω των φημών για επίθεση στον χώρο. 

Το συγκρότημα αναφέρει σε ανακοίνωση του:

«Όπως κάποιοι από εσάς ίσως να γνωρίζετε, υπήρξαν πολλές φήμες ότι σήμερα η συναυλία στο Μιλάνο την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου θα ήταν στόχος για ένα νέο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων, όπως στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα. Βάλαμε τα δυνατά μας, σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να συνεργαστούμε με τον διοργανωτή και τις αρχές να διασφαλιστεί ότι η ασφάλεια θα είναι επαρκής. Δυστυχώς, εμείς δεν λάβαμε επιβεβαίωση έγκαιρα, ούτως ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις μας και να διασφαλίσουμε ότι οι οπαδοί μας θα ήταν ασφαλείς στην εκδήλωση. Ως αποτέλεσμα, ήμασταν αναγκασμένοι να αναβάλουμε την συναυλία σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία».

 

As some of you may be aware, there were many rumors today that the Milan show on Sunday, November 22nd will be targeted…

Posted by Five Finger Death Punch on Saturday, November 21, 2015