ΗΠΑ: Στρατιώτης μεταμφιέστηκε σε βομβιστή για το Halloween και σκόρπισε πανικό

{loadposition ba_textlink}

Eνας Αμερικανός στρατιώτης είχε την κακή ιδέα να μεταμφιεστεί σε… βομβιστή αυτοκτονίας με αφορμή τη γιορτή του Halloween στη στρατιωτική βάση Φορτ Μπραγκ στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να επέμβουν ακόμα και άνδρες εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

“Eνα πρόσωπο προσπάθησε να εισέλθει μεταμφιεσμένο σε καμικάζι” γνωστοποίησαν οι αξιωματικοί του Φορτ Μπραγκ, σε ένα δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Στελέχη των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ διαμένουν σε αυτή τη βάση που βρίσκεται στη Βόρεια Καρολίνα (νοτιοανατολικά). Ο στρατιώτης, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, εισήλθε την Παρασκευή το βράδυ σε ένα φυλάκιο ελέγχου της βάσης μεταμφιεσμένος σε βομβιστή, φορώντας ένα ψεύτικο γιλέκο με εκρηκτικά με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η επέμβαση των μονάδων εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και να κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα το φυλάκιο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

“Αν και το περιστατικό διερευνάται ακόμα, τα πρώτα στοιχεία καταδεικνύουν ότι επρόκειτο για μια μεταμφίεση λόγω του Ηalloween” σύμφωνα με αξιωματικούς της βάσης που υπογράμμισαν ότι “πολλές οικογένειες των στρατιωτών που ζουν σε αυτή τη βάση έχουν υποστεί άμεσα τις συνέπειες των αληθινών βομβιστών αυτοκτονίας και όχι των μεταμφιεσμένων”.

Πηγή: KYΠΕ