Συλλούρης: “Στο τέλος της ημέρας δεν θα τιμωρηθεί κανένας”

{loadposition ba_textlink}

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη στη Βουλή και σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα, ότι οι ανακρίσεις για την υπόθεση της αγοραπωλησίας της Uniastrum από την Τράπεζα Κύπρου διεξάγονται από την Αστυνομία και όχι από τη Νομική Υπηρεσία, ο κ. Συλλούρης είπε ότι «αυτές οι προσεγγίσεις με ανησυχούν περισσότερο».

“Όταν σχεδόν τρία χρόνια μετά από την κρίση ερχόμαστε σήμερα να διερωτόμαστε ποιος έχει την ευθύνη να κάμει ανακρίσεις, η ανησυχία που έχουμε ως ΕΥΡΩΚΟ για την απόδοση δικαιοσύνης και την τιμωρία των ενόχων κορυφώνεται”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, συνεχίζοντας αναφέροντας πως “φαίνεται ότι στο τέλος της ημέρας δεν θα έχουμε αποτέλεσμα, δεν θα τιμωρήσουμε κανένα”.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα ότι ερευνώνται και ποινικά αδικήματα στην υπόθεση της χρηματοδότησης κομμάτων από τη Focus, ο κ. Συλλούρης αναφέρθηκε στην ανάγκη αυτά τα εγκλήματα να διερευνηθούν το ταχύτερο δυνατό, προσθέτοντας ότι “οφείλουν οι ανακριτικές αρχές και οι αρχές που διερευνούν το σκάνδαλο της Focus να ερευνήσουν αν τα κόμματα αυτά έχουν δώσει υπηρεσίες σ’ αυτούς που τους έδωσαν τα λεφτά”.