Συγκλονιστικό βίντεο από το μακελειό στο Παρίσι: Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ πυροβολεί θαμώνες εστιατορίου (vid)

{loadposition ba_textlink}

Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ενός εκ των εστιατορίων που δέχθηκαν επίθεση την περασμένη Παρασκευή και καταγράφει καρέ καρέ την επίθεση του καταζητούμενου από τις Αρχές μακελάρη, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Daily Mail και δείχνει τον τρομοκράτη να πυροβολεί αδιακρίτως με ένα καλάσνικοφ τους ανυποψίαστους θαμώνες έξω από το εστιατόριο.

Επικρατεί πανικός με πολλούς από αυτούς να αρχίζουν να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση, την ώρα που άλλοι πέφτουν στο έδαφος προκειμένου να προστατευθούν από τις σφαίρες, που πέφτουν βροχή.

Αρκετοί πελάτες και υπάλληλοι χρησιμοποιούν τα τραπέζια και τις καρέκλες για να προστατευθούν, ενώ άλλοι βρίσκουν καταφύγιο στο εσωτερικό του καταστήματος και στο υπόγειο.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον τρομοκράτη να πλησιάζει τη βιτρίνα του καταστήματος και την ώρα που εντοπίζει μια γυναίκα στο πεζοδρόμιο, την πλησιάζει και χωρίς να διστάσει σηκώνει το Καλάσνικοφ και ετοιμάζεται να την πυροβολήσει εξ επαφής, δίνοντάς της τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Για καλή της τύχη το όπλο μπλοκάρει και η γυναίκα γλυτώνει την εν ψυχρώ εκτέλεση, με τον τρομοκράτη να συνεχίζει τους πυροβολισμούς.

Έξω από το συγκεκριμένο εστιατόριο εντοπίστηκαν περισσότερες από 30 σφαίρες με την ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας να υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν είναι άλλος από τον καταζητούμενο Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Συνολικά, εκτιμάται ότι, στο συγκεκριμένο εστιατόριο έπεσαν περισσότερες από 30 σφαίρες με τη βρετανική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι ο εν ψυχρώ εκτελεστής που εικονίζεται στα βίντεο είναι ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Πηγή: news247.gr,επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.