ΣΥΚΑΛΑ: Σφυγμομέτρηση μεταξύ των μελών του για τα επόμενα βήματα

{loadposition ba_textlink}

Σε σφυγμομέτρηση μεταξύ των μελών του αναφορικά με τις επόμενες δράσεις για την ανάκτηση των καταθέσεων που έχασαν ως αποτέλεσμα των αποφάσεων του Eurogroup το Μάρτιο του 2013 προχωρεί ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ).

Ειδικότερα σε μήνυμά του προς τα μέλη του, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα, ο ΣΥΚΑΛΑ ζητά με στόχο την επίτευξη μιας «πιο ορθολογιστικής θέσης των ιδεών, προτάσεων και εισηγήσεων των μελών» θα ομαδοποιήσει τις προτάσεις που κατατίθενται κατά καιρούς, προκειμένου να ληφθεί η γνώμη των μελών για τις προτάσεις αυτές.

Ζητείται από τα μέλη όπως τοποθετηθούν επί της κάθε εισήγησης βάζοντας ένα αριθμό από 1 μέχρι 4 στην κάθε εισήγηση, καταδεικνύοντας έτσι στην προτίμησή τους κατά σειρά προτεραιότητας.

Οι εισηγήσεις που παρατίθενται είναι: Ο ΣΥΚΑΛΑ να προχωρήσει με νομικές αγωγές σε ευρωπαϊκά δικαστήρια, με τις προκαταρκτικές γνωματεύσεις δείχνουν ότι μπορούμε να έχουμε δυνατή υπόθεση, ο συνασπισμός με άλλους Συνδέσμους /οργανωμένα σύνολα για δημιουργία πολιτικής κίνησης και να διεκδικήσουμε τις Βουλευτικές εκλογές του 2016 και η πραγματοποίηση καθιστικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας έξω από κτίριο είτε της εκτελεστικής είτε της νομοθετικής εξουσίας. Ζητείται επίσης όπως κατατεθούν και άλλες τυχόν εισηγήσεις.

Ο ΣΥΚΑΛΑ ζητά από τα μέλη του όπως απαντήσουν μέχρι τις 27 Νοεμβρίου.