Θα δικαστεί για ανθρωποκτονία ο 48χρονος μεθυσμένος οδηγός

{loadposition ba_textlink}

Tο αδίκημα της ανθρωποκτονίας θα κληθεί αντιμετωπίσει ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 48χρονος από τη Λεμεσό o οποίος οδηγώvτας με τον πιο αλόγιστο τρόπο και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα και τον άδικο θάνατο του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι, που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο αυτοκίνητο του σε φώτα τροχαίας, αναφέρει σε δημοσίευμά του η εφημερίδα “Φιλελεύθερος”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανακριτική ομάδα που ανέλαβε τη διερεύνηση του θανατηφόρου είναι πλέον πεπεισμένη ότι ο 48χρονος την ώρα που προκάλεσε το δυστύχημα οδηγούσε κάτω υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Αυτό διαπιστώνεται και από τα αποτέλεσμα των αιματολογικών εξετάσεων, που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές σύμφωνα με τα οποία, στο δείγμα αίματος που λήφθηκε από τον 48χρονο ανιχνεύτηκε ένας συνδυασμός αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Γενική Εισαγγελία με τους ανακριτές να ενημερώνουν την Νομική Υπηρεσία για την πορεία των ερευνών και τα στοιχεία που εντοπίσθηκαν στην υπόθεση και θα αποφασισθούν οι επόμενες κινήσεις. Οι ανακριτές θα αναμένουν από τον Γενικό Εισαγγελέα να τους δώσει σχετικές οδηγίες ώστε να προχωρήσουν στην ποινική δίωξη εναντίον του 48χρονου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.