Το τελευταίο ‘αντίο’ στον Κώστα Τσάκωνα

{loadposition ba_textlink}

​Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Τσάκωνα είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού, έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Νεκροταφείο της Αργυρούπολης. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τον χειροκροτήσει για τελευταία φορά.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός “έφυγε” από την ζωή το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από τον καρκίνο στην ουροδόχο κύστη.

“Είναι μία δύσκολη μέρα για μένα και το ελληνικό θέατρο” αρκέστηκε να πει στην εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” ο Μάρκος Λεζές σε ζωντανή σύνδεση με το κοιμητήριο. Ο Φώτης Μεταξόπουλος με τη σειρά του, θυμήθηκε παλιές ευτυχισμένες στιγμές με τον ηθοποιό ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο. “Μου είχε πει να γελάμε και όταν θα φύγει και αυτό κάνω τώρα” είπε ο Φώτης Μεταξόπουλο για τον φίλο του Κώστα Τσάκωνα για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχαν να πουν.

Ανάμεσα στους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο που βρέθηκαν στο Νεκροταφείο της Αργυρούπολης, ήταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Βάσια Τριφύλλη, ο Φώτης Μεταξόπουλος, αλλά και ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο Κώστας Τσάκωνας έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από πολυετή αγώνα που έδινε με τον καρκίνο. Γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1943 στην Αθήνα. Φοίτησε στη “Δραματική Σχολή του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου” του Λεωνίδα Τριβιζά και στη δραματική σχολή “Βεάκη”.

Πηγή: naftemporiki.gr