Τον «χτύπησαν» 13.000 βολτ και σώθηκε!

{loadposition ba_textlink}

O συγκεκριμένος άντρας «βομβαρδίζεται» με περισσότερα από 13.000 βολτ ηλεκτρικής ενέργειας και κατάφερε και επέζησε. Ο Rioler Martinez, ανέβηκε σε μια κολώνα –χωρίς να διαθέτει γνώσεις ηλεκτρολογίας-και προσπαθησε να επιδιορθώσει μια βλάβη χρησιμοποιώντας ένα μακρύ κοντάρι για να φτάσει τα ηλεκτροφόρα καλώδια. Στη προσπάθειά του, άγγιξε τα καλώδια και η τάση που περνούσε μέσα από αυτά, τον «κεραυνοβόλησε» με αποτέλεσμα να προκληθεί αυτή η φωτεινή λάμψη που φαίνεται και στα πλάνα.

Οι γιατροί που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, έμειναν έκπληκτοι με το γεγονός ότι άντρας επέζησε, καθώς συνήθως τα 11.000 βολτ είναι μοιραία. Το απίστευτο αυτό περιστατικό, συνέβη στην Barranquilla, βόρεια της Κολομβίας, καταγράφηκε σε βίντεο από τον Cesar Sarmiento ο οποίος όπως δήλωσε «ξέσπασα σε κλάματα όταν το είδα».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο άντρας έμεινε πάνω στην κολώνα για πάνω από μια ώρα πριν οι πυροσβέστες των απεγκλωβίσουν.

«Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση», σημείωσε ο γιατρός Karen Blanco, ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Πλέον, ο Martinez ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες…