Τζανακάκης στο Balla: «Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε» (video)

{loadposition ba_textlink}

Δεν ξεκίνησε βασικός, ωστόσο εδώ και τρία παιχνίδια, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αντρέ Πάους και του έχει δώσει τη φανέλα βασικού. Ο λόγος για τον Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος μίλησε στο Balla.

Ο Κρητικός ακραίος αμυντικός, δήλωσε πως αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα ενάντια στην ΑΕΚ, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, για το οποίο δηλώνει πως η Ανόρθωση θα πάει εκεί για να το κερδίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι, η ΑΕΚ θεωρώ με μια ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε, στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Τώρα είναι η διακοπή, θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας και έχουμε μπροστά μας ξανά ένα ντέρμπι, με τον ΑΠΟΕΛ και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι.»

Εάν αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα:

«Όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες στο τέλος, εννοείται πως αισθάνεσαι αδικημένος. Έπρεπε να κερδίσουμε, θέλαμε πολύ τη νίκη και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε. »

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ:

«Είναι ένα ντέρμπι και αυτό, όπως είπα αυτές τις δύο εβδομάδες θα δουλέψουμε πάρα πολύ με τον προπονητή. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και ελπίζω θα τα καταφέρουμε. »

Για την προσωπική του απόδοση:

«Εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, όσο η ομάδα κερδίζει θα είμαι και εγώ ευχαριστημένος και θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. »