Βουλιάζει το 3 μηνών μωρό της σε παγωμένη λίμνη για το «καλό» του (vid)

 

{loadposition ba_textlink}

Το βίντεο που τραβήχτηκε στη Ρωσία πριν από λίγες μέρες ­­δείχνει την στιγμή που μια μητέρα στη Ρωσία κάνει βουτιά και κυριολεκτικά βουλιάζει το μόλις τριών μηνών αγοράκι της στην παγωμένη λίμνη.

Η γυναίκα με το όνομα Diana φαίνεται στο βίντεο με ένα διασκελισμό να μπαίνει στην λίμνη Ufa στη Νοτιοδυτική Ρωσία με το μωρό της, να κάνει μια βουτιά και να βγαίνει γιατί όπως λέει αυτό θα κάνει καλό στην υγεία του. Αφού φτάσει μέχρι τη λίμνη έχοντας τυλιγμένο το μωρό σε μια κουβέρτα το ξετυλίγει και αποφασιστικά μπαίνει στη λίμνη αστραπιαία. Όλη η οικογένεια του μωρού θεωρεί ότι η τακτική κολύμβηση σε παγωμένο νερό τους κρατά υγιείς και λίγα δευτερόλεπτα αφού βγαίνει η Diana βουτάει ο σύζυγός της. Η γυναίκα μετά τη βουτιά βγάζει το μωρό το οποίο κλαίει από το παγωμένο νερό και το δίνει σε μια άλλη γυναίκα να το τυλίξει με μια πετσέτα.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν οικογενειακό φίλο στο δημοφιλές σημείο της λίμνης που κάνουν πολλοί άνθρωποι μπάνιο με το μαγιό τους παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Μια ανδρική φωνή ακούγεται να ζητωκραυγάζει λέγοντας ότι το τριών μηνών μωρό είναι το νεότερο μέλος της παρέας που κάνει μπάνιο στην παγωμένη λίμνη. Η Diana έχει ακόμα ένα παιδί 13 ετών το οποίο πηγαίνει συχνά για μπάνιο σύμφωνα με την εφημερίδα Sun εφόσον θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr