Εννέα πρόσωπα επιδίδονταν σε κυβεία στην Επαρχία Πάφου

{loadposition ba_textlink}

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, διενεργήθηκαν χθες, σε διάφορες επαρχίες, συντονισμένες επιχειρήσεις και έρευνες, σε καφενεία και άλλα υποστατικά.

Στην Πάφο, γύρω στις 8.40μ.μ., μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό, όπου εντόπισαν πέντε πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι πιο πάνω κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 109 τραπουλόχαρτα και 51 μάρκες.

Αργότερα, γύρω στις 10.10μ.μ. μέλη της ΑΔΕ Πάφου, εισήλθαν σε καφενείο σε χωριό της επαρχίας Πάφου, εντοπίζοντας τέσσερα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Από τη σκηνή κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 36 μάρκες και 97 τραπουλόχαρτα, ενώ όλοι οι ενεχόμενοι στην υπόθεση κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται σε παγκύπρια κλίμακα και εντατικοποιούνται τις μέρες των εορτών.

 

Η Αστυνομία Λάρνακας συνέλαβε 15 άτομα για κυβεία

Δεκαπέντε συνολικά πρόσωπα συνελήφθησαν χτες το βράδυ από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και κατηγορήθηκαν για κυβεία.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της εκστρατείας για πάταξη της κυβείας μέλη του ΟΠΕ επέδραμαν σε δύο καφενεία στη Λάρνακα όπου εντόπισαν συνολικά 15 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. Κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα και άλλα τεκμήρια και όλοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να προσαχθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι ιδιοκτήτες των δύο καφενείων καθώς και δύο θαμώνες κατηγορήθηκαν επιπρόσθετα για κάπνισμα εντός κλειστού κοινού χώρου

Πηγή: KYΠΕ