Φταίνε μόνο οι προπονητές ή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι;

{loadposition ba_textlink}

Ειμαστε ενθουσιώδης λαός, ενθουσιαζόμαστε εύκολα και ακομη πιο εύκολα στην πρωτη κακή απογοητευόμαστε.

Για τις εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ υπεύθυνος στον αγωνιστικό χώρο ειναι ο προπονητης και ψες με τη ενδεκάδα που κατέβασε ηταν ο βασικος υπαίτιος της ήττας.

Ομως σε λιγότερο απο ενα χρονο ο προεδρος μας έφαγε τον Δώνη, τον Φινκ, τον Πιασένσια και τωρα ο κοσμος ζητάει το κεφάλι του Τιμούρ!

Πώς ειναι δυνατόν μια ομαδα με διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ απο τους ανταγωνιστές της να μην μπορεί να τους ξεφύγει; Ειναι μόνο οι προπονητές οι ένοχοι ή το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι;

Πόσες μεταγραφές άσκοπες έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια, πόσα παλτά ήρθαν και δεν ακούμπησαν ;

Βλέποντας το φετινό ροστερ και συγκρίνοντάς το με το περσινό, δεν αντικαταστάθηκε ο Ρίισε, δεν έχουμε δεύτερο επιθετικό, δεν έχουμε δεξί μπακ, γιατί κάποιοι ειδήμονες βιάστηκαν να ανανεώσουν για 2 χρόνια του 33χρονου Σέρτζιο!

2 χρόνια και ο κόσμος φεύγει από τα γήπεδα! Ούτε και ένα sold out (ούτε με ολόκληρη Μπάρτσα και Παρί), με εισιτήριο στα €5 8.000 κόσμο σε ντέρπι, δεν είναι τυχαία αυτά τα νούμερα !

Πάντα πρέπει να φταίει κάποιος άλλος, είτε αυτός λέγεται παίκτης, είτε προπονητής, είτε σκάουτερ (ξηλώθηκε ολόκληρη ομάδα!!) είτε τεχνικός διευθυντής!!!

Το ΑΠΟΕΛ μικραίνει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και αν δεν υπάρξουν ανακατατάξεις, το καλοκαιρι με το έλλειμα δυσκολα θα επιβιώσει αν δεν μπει ομίλους!

Σ.Δ.