Μήτρου: «Είναι ντέρμπι το παιχνίδι, είναι το Βαρωσιώτικο ντέρμπι»

{loadposition ba_textlink}

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Super Sport FM:

«Θα πρέπει να περιμένουμε και την αυριανή προπόνηση. Ο Βίκτορ είναι εκτός. Αμπουρτζάνια και Πελέ θα δούμε αν θα μπορέσουν να προπονηθούν αύριο. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Τζανακάκης και ο Κωνσταντίνου. Και να μην προλάβουν οι Πελέ και Αμπουρτζάνια έχουμε τις επιλογές να τους αντικαταστήσουμε».

Για τον Ζοάο Βίκτορ:

«Βγήκε από την κλινική, θα ξεκουραστεί και σιγά, σιγά θα αρχίσει φυσιοθεραπεία. Είναι δυνατός, πέρασε ξανά σοβαρό τραυματισμό και όλοι είναι δίπλα του. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και τον χρόνο».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Είναι ντέρμπι το παιχνίδι, είναι το Βαρωσιώτικο ντέρμπι, ενώ είναι πολύ κοντά και βαθμολογικά οι ομάδες, παίζουν και καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να έχουμε και αρκετό κόσμο».

Για την προσφυγή στην ΑΔΕΑ για το παιχνίδι που δεν άρχισε ποτέ με τον Απόλλωνα:

«Εξέλιξη δεν υπάρχει, δεν έχουμε ενημέρωση και πιθανότατα να μην έχει προκύψει συνεδρία. Εμείς περιμένουμε ελπίζοντας ότι θα καταφέρουμε να δικαιωθούμε».

«Πριν από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα υπάρχει αιμοδοσία στην αίθουσα «Έγκωμη» του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και καλούμε τους φίλους της ομάδας μας και τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας αλλά και οποιονδήποτε άλλο να προσθέσει και να δώσει αίμα για να μεγαλώσει η τράπεζα του Καραισκάκειου».