Η Α/φοί Λανίτη προσφέρει στα κοινωνικά παντοπωλεία δωρεά με αναψυκτικά Coca-Cola αξίας 5.000 ευρώ

Η Α/φοί Λανίτη προσφέρει στα κοινωνικά παντοπωλεία δωρεά με αναψυκτικά Coca-Cola αξίας 5.000 ευρώ.

Η Α/φοί Λανίτη μοιράζει χαρά αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζοντας τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των πόλεων απ’ όπου σιτίζονται οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη καθημερινή διαβίωση. Η εταιρία προσέφερε στα Κοινωνικά Παντοπωλεία όλων των επαρχιών αναψυκτικά Coca-Cola αξίας 5.000 ευρώ για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Με τη δωρεά αυτή, η Α/φοί Λανίτη προσφέρει αυτά τα Χριστούγεννα στα πιο ταπεινά τραπέζια συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, στιγμές χαράς με το αγαπημένο τους αναψυκτικό Coca-Cola.
Αντιπρόσωποι του προσωπικού από όλες τις πόλεις παρέδωσαν τα προϊόντα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της επαρχίας τους. Για τη Λευκωσία τα κοινωνικά παντοπωλεία που δεχθήκαν την προσφορά είναι το «Αγκαλιάζω», το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Βαγόνι Αγάπης. Στην Πάφο η Α/φοί Λανίτη ενίσχυσε το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην Λάρνακα το Παντοπωλείο Λάρνακας και στην Λεμεσό τον Πολυχώρο Λειτουργίας Κοινωνικών Προγραμμάτων.
Η κα Κάλια Πατσιά , Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων της Α/φοί Λανίτη δήλωσε: «Η Α/φοί Λανίτη στηρίζει σταθερά την κυπριακή κοινωνία στηρίζοντας τους συμπολίτες μας με έμπρακτες λύσεις. Η εταιρία μας με αυτή την πρωτοβουλία δείχνει την ευαισθητοποίηση της προς τις ευάλωτες ομάδες του τόπου μας και νιώθει την ανάγκη να προσφέρει λίγη χαρά σε όλα τα νοικοκυριά ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες».
Για περισσότερο από 70 χρόνια οι καταναλωτές της χώρας εμπιστεύονται την Α/φοί Λανίτη και η εταιρία ανταποδίδει με κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευτυχισμένο το 2016!