Αντιδρά η Ε.Κ.Α για τους αεροψεκασμούς

{loadposition ba_textlink}

Στην επιστολή την οποία παραθέτουμε αυτούσια η Ε.Κ.Α εισηγείται στον αρμόδιο Υπουργό, όπως “καλέσει κατ΄ επείγον συνάντηση όλων των Αρμοδίων Υπηρεσιών για περαιτέρω διερεύνηση του όλου θέματος, προστατεύοντας τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατία και ιδιαίτερα των πολιτών που ανησυχούν.”

“Σε συνέχεια της επιστολής μας 9 Φεβρουαρίου 2016 και μετά από έρευνα που έχουμε προβεί φαίνεται, ότι οι αεροψεκασμοί που γίνονται στην ατμόσφαιρα και οι οποίοι έχουν ενταθεί, δεν είναι καθόλου τυχαίοι, αλλά ούτε και αθώοι.

Δυστυχώς, μας ψεκάζουν με σωματίδια για να είναι καθαρή η ατμόσφαιρα, για να μπορούν να κατασκοπεύουν μέσω του κατασκοπευτικού προγράμματος echelon, από το Τρόοδος και τον Άγιο Νικόλαο, τα πεδία των μαχών, στις Αραβικές χώρες και τη Ρωσία. Τα σωματίδια αυτά, διώχνουν τα βροχοφόρα σύννεφα, ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, της κάλυψης των υδατικών μας αναγκών και ιδιαίτερα στους πολίτες σε θέματα υγείας. Συνάμα, φαίνεται ότι αποτελούν μέρος πειραματισμών για αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου και των κλιματικών αλλαγών.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, σας εισηγούμαστε όπως καλέσετε κατ΄ επείγον συνάντηση όλων των Αρμοδίων Υπηρεσιών για περαιτέρω διερεύνηση του όλου θέματος, προστατεύοντας τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατία και ιδιαίτερα των πολιτών που ανησυχούν.”

Η πιο πάνω επιστολή, αποτελεί απάντηση προς τον αρμόδιο Υπουργό με βάση την επιστολή του ημερομηνίας 16 Φεβρουαριου 2016, ως φαίνεται αυτούσια πιο κάτω :