Εντός του ΟΣΕΛ δηλώνει πως παραμένει ο Τ. Μιχαηλίδης

{loadposition ba_textlink}

Εντός του ΟΣΕΛ δηλώνει ότι παραμένει ο Τάσος Μιχαηλίδης ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι “χρησιμοποιώντας προσφιλείς τους μεθόδους με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και τη δημιουργία εντυπώσεων, η γνωστή `ομάδα ΟΣΕΛ` σπεύδει να ανακοινώσει την παύση μου από το ΔΣ της Εταιρείας, υπό τον φαιδρό τίτλο `Εκτός ΟΣΕΛ ο Τάσος Μιχαηλίδης`¨”.

“Προς σωστή ενημέρωση σημειώνω ότι παραμένω καθόλα εντός του ΟΣΕΛ ως ένας εκ των Ιδρυτικών του Μετόχων κι έτσι ο ευσεβής τους πόθος παραμένει για άλλη μια φορά ανεκπλήρωτος” αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης και προσθέτει ότι όσον αφορά στο θέμα της παύσης μου με “ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων”, ως Μέτοχος Τάξης Α’, “ ουδέποτε συμφώνησα με παύση μου, στηριζόμενη σε προφάσεις εν αμαρτίαις και υπόγειες”.

“Οι συναλλαγές ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και οι τακτικές αυτές είναι το επισφράγισμα της εξόφθαλμης προσπάθειας παρεμπόδισης της πρόσβασής μου στα αρχεία του ΟΣΕΛ, για να με απομακρύνουν από πληροφορίες που τους εμπλέκουν σε σοβαρά ποινικά αδικήματα”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.

Πηγή: KYΠΕ