Καλλιτεχνική βραδιά της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ

{loadposition ba_textlink}

Την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, η Ιδιωτική Σχολή Φόρουμ ανέβασε με μεγάλη επιτυχία τη μουσικοχορευτική παράσταση «Μέρες Καλύτερες θα ’ρθουν» με τη μουσική και τα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου.
Εκατό περίπου μαθητές της Σχολής, ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους και πρωταγωνίστησαν σ’ ένα υπέροχο μουσικοχορευτικό δρώμενο.

Οι θεατές ταξίδεψαν σε μια γειτονιά της Αθήνας, στα Πετράλωνα, και εκεί παρακολούθησαν μια παρέα ανθρώπων να παλεύει για τη ζωή, να ονειρεύεται, να ερωτεύεται και να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.
Το θεατρικό δρώμενο της παράστασης παρουσιάστηκε στον θεατή χρωματισμένο με μια ανεπανάληπτη μουσική επένδυση τραγουδιών του αντισυμβατικού καλλιτέχνη Διονύση Σαββόπουλου, αποκτώντας παράλληλα ρυθμό και ψυχή μέσα από τη χορευτική απόδοση των συγκινητικών μελωδιών. Το κοινό ενθουσιάστηκε και καταχειροκρότησε όλους τους πρωταγωνιστές, που μας θύμισαν πως «Μέρες καλύτερες θα ’ρθουν». Και σίγουρα θα ’ρθουν, όσο υπάρχουν παιδιά που τραγουδάνε, που χορεύουν, που ονειρεύονται και όσο υπάρχουν εκπαιδευτικοί που ωθούν τους μαθητές να αγαπήσουν την τέχνη.
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές!

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.forum.ac.cy.