Μη χάσετε την “24” – Τα δις εξ αμαρτείν

{loadposition ba_textlink}

Διαβάστε στην “24” αυτό το Σάββατο:

Τα δις εξ αμαρτείν
Τα πολλαπλά λάθη της Κεντρικής Τράπεζας τιμωρούν τον κύπριο πολίτη. Εμείς θα πληρώσουμε τις αποζημιώσεις των αξιογράφων, του «κουρέματος» και τις απροσεξίες στην FBME.

Γενικός Ελεγκτής: «Ανεπαρκής ο έλεγχος στις ασφαλιστικές εταιρείες»
Ανεπαρκής είναι ο έλεγχος για τις ασφαλιστικές εταιρείες τονίζει ο γενικός ελεγκτής της Δημοκρατίας Οδυσσέας Μιχαηλίδης στην ετήσια έκθεση του , σημειώνοντας παράλληλα ότι οι εκτιμήσεις των αποθεμάτων τους στηρίζονται σε υπερτιμημένες αξίες ακινήτων. Η έκθεση του ελεγκτή αποτελεί κόλαφο για την εποπτεία στον ασφαλιστικό κλάδο.

Αυτός είναι ο κ. Χριστοδούλου…
Ο κ. Χριστοδούλου, διευθύνων σύμβουλος της Trust, βρέθηκε απέναντι σε δίκαιο αίτημα γυναίκας που υπέστη ατύχημα σε πάρκινγκ του Δήμου Λάρνακας, που επιβεβαίωσαν και δημοτικοί υπάλληλοι και αντί να πληρώσει την αποζημίωση (€15,000), είπε στην άτυχη γυναίκα να πάει δικαστικά για να εισπράξει τα χρήματά της. Η «24» έχει γράψει για τις τακτικές της Trust και η παραπάνω περίπτωση τα αποδεικνύει περίτρανα…

Ξέφραγο αμπέλι η Υπηρεσία «Ελέγχου» Ασφαλιστικών Εταιρειών
Το θέμα με την αγαστή συνεργασία Νάταρ – Χριστοδούλου δεν έπεσε καθόλου στα μαλακά. Αυτό επιβεβαιώνει ο καταιγισμός τηλεφώνων που δεχόμαστε καθημερινά από αναγνώστες μας, για να μας εκφράσουν την προσωπική τους «πικρή» εμπειρία.

Ποιος θα εισπράξει τα οφειλόμενα κ. Λαζάρου;
Ενώ καθημερινά πολίτες σύρονται στα δικαστήρια για ασήμαντες οφειλές προς τον Φόρο Εισοδήματος, ο κ. Παπαδόπουλος του «Πολίτη» παραμένει στο απυρόβλητο για οφειλές εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κοροϊδία κ. Λαζάρου; Ποιος «κουμπάρος» του κ. Παπαδόπουλου κρατά κλειδωμένη στο συρτάρι την υπόθεση εκατομμυρίων αυτή τη φορά; Τελειώστε την κωμωδία επιτέλους!

Ο αγώνας της μικρής Λουκίας – Ελένης Ζάκου
Ο Γολγοθάς ενός τρίχρονου κοριτσιού. Η μικρή Λουκία – Ελένη πάσχει από το Β΄ Ομόζυγο Μεσογειακής Αναιμίας, κάτι που μεταφράζεται σε συχνές μεταγγίσεις αίματος και διαρκή τρυπήματα στο σωματάκι της.

Το Κυπριακό μέσα από τα μάτια των κοινοβουλευτικών κομμάτων
Οι θέσεις αρχής και τα «πιστεύω» των πολιτικών σχηματισμών.

Ύστερα φέρνει η ψήφος… την πυρά
Οι νέοι άνθρωποι, το μέλλον αυτού του τόπου, γυρίζουν την πλάτη στους πολιτικούς και στην πολιτική

Καλό Παράδεισο Παντελή…
Σήμερα η κοινωνία αποχαιρετά όχι ένα τραγουδιστή, αλλά ένα άνθρωπο που πάλεψε μέσα από το δωμάτιο ενός διαμερίσματος για να φτάσει εκεί που βρισκόταν.